2008-01-01

Bon any nou!!! (Resum d'un any selvàtic)

Bon Any nou a tots!!!

Despatxo aquest any selvàtic en una festa amb karaoke de PlayStation (on finalment he tret algun rendiment al solfeig, i he quedat mig bé cridant al micro).

Es podria dir que he passat un any culturitzant-me, rascant-me la panxa (per dir-ho finament), pencant fort per "amor a l'art", convivint amb gent de les arts gràfiques, fent nous amics, recuperant els vells...

Recomano la experiència a tot aquell que se la vulgui permetre (i no em digueu "ja m'agradaria però...." perquè a més d'un li convindria desfer-se de coses que creu importants i no ho són tant). És qüestió d'estalviar una mica i plantejar-s'ho. No només els (massa abundants) funcionaris.

El primer descobriment va ser trobar-me amb la gent de la feina. De sobte, els mateixos problemes que em semblaven "terribles" mig any abans, i que els ex-companys em contaven, van perdre tota la seva substancia. És curiós com agafar distancia de les coses ens permet veure-les d'una altra manera. Normalment tenim un petit flaix al respecte quan canviem de feina, però al poc temps la nova feina ens té tant xuclats que ho oblidem. D'aquí la conveniència dels (bons) consultors.

Acabo l'any una mica preocupat respecte a les possibilitats de trobar feina en el mon del 3D. No és fàcil, i menys amb el meu perfil, que sembla que el sector d'aquest país no acaba de tenir clar (excepte en el cas dels videojocs).

En tot cas, esperem que el 2008 ens porti a tots el millor que pugui!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt bo el resum...totalment d' acord...un kit kat i fer allo que sempre t ha fet il'lusio es el millor que hi ha.
Total...si no ho fas...no ho fas i ja no ho faras(a no ser que cregis en la reencarnacio clar).
I el que dius de la feina...es totalment cert...et parlen de la feina i es com si no ho haguessis viscut tu...et preguntes "i aixo a mi em preocupava?"
Bueno..a veure si ens veiem i arreglem el mon (amb un cafeto al Viena per example?).Si...millor a un lloc a on podem demanar "azucarillos" si es menester :D